MS The Little Black Book Of 80s Hits

Kód: HN150800
Značka: MS
450 Kč –9 % 409 Kč / ks
Kategorie: Zpěvníky
Hmotnost: 0.4 kg
HSCode: 4901990000
Annotation: Zpěvník
MS The Little Black Book Of 80s Hits
450 Kč –9 %

Zpěvníky z edice Little Black Book obsahují texty a akordy k desítkám populárních skladeb. Tato verze těchto zpěvníků kapesní velikosti představuje ty největší hity 80. let.

Seznam skladeb:

(Just Like) Starting Over [Lennon, John]

(You Gotta) Fight For Your Right (To Party) [Beastie Boys]

A Good Heart [Sharkey, Fergal]

A Pair Of Brown Eyes [Pogues, The]

Abracadabra [Steve Miller Band, The]

An Englishman In New York [Sting]

Ashes To Ashes [Bowie, David]

Beds Are Burning [Midnight Oil]

Bird Of Paradise [Snowy White]

Borderline [Madonna]

Brothers In Arms [Dire Straits]

Call Me [Blondie]

Centerfold [J. Geils Band, The]

Christine [Siouxsie & The Banshees]

Coming Around Again [Simon, Carly]

Could You Be Loved [Marley, Bob]

Crazy Crazy Nights [Kiss]

Dance Hall Days [Wang Chung]

Don't Dream It's Over [Crowded House]

Don't Turn Around [Aswad]

Don't You (Forget About Me) [Simple Minds]

Drive [Cars, The]

Easy Lover [Collins, Phil]

Everywhere [Fleetwood Mac]

Eye Of The Tiger [Survivor]

Fade To Grey [Visage]

Ghost Town [Specials, The]

Gimme All Your Lovin' [Zz Top]

Goody Two Shoes [Ant, Adam]

Heaven Is A Place On Earth [Carlisle, Belinda]

Heaven Knows I'm Miserable Now

Hysteria [Def Leppard]

I Guess That's Why They Call It The Blues [John, Elton]

I Love Rock 'n' Roll [Joan Jett And The Blackhearts]

I Want To Wake Up With You [Gardiner, Boris]

I Won't Let The Sun Go Down On Me [Kershaw, Nik]

In Between Days [Cure, The]

It's My Life [Talk Talk]

Karma Chameleon [Culture Club]

Lay All Your Love On Me [ABBA]

Livin' On A Prayer [Bon Jovi]

Love Will Tear Us Apart [Joy Division]

Mad World [Tears For Fears]

Move Closer [Nelson, Phyllis]

No More Lonely Nights [McCartney, Paul]

Oh Yeah [Roxy Music]

Once In A Lifetime [Talking Heads]

One In Ten [UB40]

Pass The Dutchie [Musical Youth]

Pride (In The Name Of Love) [U2]

Pure [Lightning Seeds, The]

Purple Rain [Prince] [Revolution, The]

Real Gone Kid [Deacon Blue]

Rebel Yell [Idol, Billy]

Relax [Frankie Goes To Hollywood]

Rock The Casbah [Clash, The]

Self Control [Branigan, Laura]

She Bangs The Drums [Stone Roses, The]

She's In Parties [Bauhaus]

Stray Cat Strut [Stray Cats, The]

Summer Of '69 [Adams, Bryan]

Take My Breath Away [Berlin]

The Boy In The Bubble [Simon, Paul]

The Model [Kraftwerk]

The Sun Always Shines On TV [A-Ha]

This Ole House [Shakin' Stevens]

Thorn In My Side [Eurythmics]

Thriller [Jackson, Michael]

Time After Time [Lauper, Cyndi]

Town Called Malice [Jam, The]

True [Spandau Ballet]

Walk Like An Egyptian [Bangles, The]

We Care A Lot [Faith No More]

You Shook Me All Night Long [Ac/Dc]

You Win Again [Bee Gees, The]

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: