MS The Little Black Book Of All-Time Smash Hits

Kód: HN150778
Značka: MS
469 Kč –9 % 426 Kč / ks
Kategorie: Zpěvníky
Hmotnost: 0.4 kg
HSCode: 4901990000
Annotation: Zpěvník
MS The Little Black Book Of All-Time Smash Hits
469 Kč –9 %

Zpěvníky z edice Little Black Book obsahují texty a akordy k desítkám populárních skladeb. Tato verze těchto zpěvníků kapesní velikosti představuje ty největší hity všech dob.

Seznam skladeb:

...Baby One More Time [Spears, Britney]

Against All Odds (Take A Look At Me Now) [Collins, Phil]

Ain’t No Doubt [Nail, Jimmy]

All By Myself [Carmen, Eric]

All Night Long (All Night) [Richie, Lionel]

A-Punk [Vampire Weekend]

Calm Down Dearest [Jamie T]

Cloud #9 [Adams, Bryan]

Cotton Eye Joe [Rednex]

Creep [Radiohead]

Don’t Stop Movin’ [S Club 7]

Dreams [Gabrielle]

Easy Lover [Bailey, Philip] [Collins, Phil]

Every Rose Has Its Thorn [Poison]

Fear Of The Dark [Maiden, Iron]

Flying Without Wings [Westlife]

Giving It All Away [Daltrey, Roger]

Hello [Richie, Lionel]

I Believe I Can Fly [R. Kelly]

I Can See Clearly Now [Nash, Johnny]

I Wanna Stay With You [Gallagher & Lyle]

I Want It That Way [Backstreet Boys]

I Won’t Let The Sun Go Down On Me [Kershaw, Nik]

I Won’t Let You Go [Morrison, James]

In The Air Tonight [Collins, Phil]

It Never Rains In Southern California [Hammond, Albert]

It’s My Life [Bon Jovi]

It’s My Life [Talk Talk]

Looks Like We Made It [Manilow, Barry]

Love And Affection [Armatrading, Joan]

Love The Way You Lie [Eminem] [Rihanna]

My Baby Just Cares For Me [Simone, Nina]

My Blue Heaven [Domino, Fats]

My Funny Valentine [Baker, Chet]

No Son Of Mine [Genesis]

Numb [Linkin Park]

Paper Planes [M.I.A.]

Pretend We’re Dead [L7]

Radar Detector [Darwin Deez]

Rollin’ (Air Raid Vehicle) [Limp Bizkit]

Ruby [Kaiser Chiefs]

Set Adrift On Memory Bliss [P.M. Dawn]

She Bangs The Drums [Stone Roses, The]

Shuffle [Bombay Bicycle Club]

Since U Been Gone [Clarkson, Kelly]

Spinning The Wheel [Michael, George]

Stop! [Brown, Sam]

Sugar Kane [Sonic Youth]

Sweet Disposition [Temper Trap, The]

Take A Bow [Rihanna]

The Air That I Breathe [Hollies, The]

The Candy Man [Davis Jr., Sammy]

The Lady Is A Tramp (live) [Sinatra, Frank]

The Land Of Make Believe [Bucks Fizz]

The Living Years Mike & [Mechanics, The]

The Man Who Can’t Be Moved [Script, The]

The One And Only [Hawkes, Chesney]

These Dreams [Heart]

Think Twice [Dion, Celine]

This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us [Sparks]

Two Doors Down [Mystery Jets]

Underwater Love [Smoke City]

Until The Time Is Through [Five]

We Built This City [Starship]

When The Going Gets Tough, The Tough Get Going [Ocean, Billy]

Whole Wide World [Wreckless Eric]

Wide Eyed And Legless [Fairweather-Low, Andy]

Wishing (If I Had A Photograph Of You) [A Flock Of Seagulls]

You Are Not Alone [Jackson, Michael]

You’ll Always Find Me In The Kitchen At Parties [Lewie, Jona]

You’re The Voice [Farnham, John]

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: